Diensten

Onderhoud & Reperatie

E&E Autotechniek is een merk-onafhankelijk bedrijf, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken, zelfs uw auto kunnen wij repareren!

In de service intervallen kunt u lezen wanneer uw auto aan onderhoud toe is. Kleine of grote beurt nodig? Komt u gerust langs of plan nu een afspraak in.

Schadeherstel

Heeft u schade opgelopen aan uw auto? Geen enkel probleem. Wij hebben proffesionals in dienst die jaren lang ervaring hebben en uw auto is bij hun vertrouwd.

Heeft u schade opgelopen door de tegenpartij en weet u niet wat u nu moet doen? E&E autotechniek geeft u hier advies in.

Airco Service

Airconditioning is het reguleren van de lucht in binnenruimtes en zelfs deze hebben onderhoud nodig. Ruikt u een nare geur als u de airco aanzet? Wij reinigen uw airco en kunt u weer met een gerust "neus" over weg.

APK Keuringen

Algemene periode keuring, of te wel een APK-keuring is wettelijk verplicht en kan u heel veel problemen bezorgen. Maar geen panie, wij verzorgen ook de APK-keuring van uw auto.

Oldtimer onderhoud

Heeft u een prachtige oldtimer? Wij zijn hier een specialist in. Het is dan ook verstandig om uw auto jaarlijks langs te brengen en wij zorgen ervoor dat uw auto weer een lange tijd over weg kan.

Ruitschade herstel

Heeft u lichte schade, zoals een sterretje in de voorruit? Dan kan dit vaak nog prima gerepareerd worden. Kom wel zo snel mogelijk bij ons langs, want een sterretje kan zomaar in een barst veranderen, en dan is het meestal nodig om de hele ruit te vervangen. Bij een oppervlakkige beschadiging, waarbij de folie in de ruit niet is geraakt en er geen sterpunten zichtbaar zijn, is het soms niet eens nodig om reparaties uit te voeren.